Vanaf 15 april barst Tulpenroute Flevoland weer los. We bieden deze negende editie weer een aantal mooie autoroutes aan door Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. Ontdek tijdens je rit het unieke buitengebied van onze prachtige provincie. Tijdens de route verken je Flevoland en laat je je verrassen door de kleurrijke bloemenzee en activiteiten bij lokale ondernemers.

Dit jaar zijn er drie autoroutes uitgezet in de gemeentes Dronten, Lelystad en Zeewolde. Tijdens de route passeer je volop bloeiende percelen met tulpen, fruitteeltgebieden in de bloesem en groene akkers. Daarnaast openen verschillende ondernemers aan de route hun deuren, bijvoorbeeld voor een kijkje in de stal of voor de verkoop van verse producten. Tijdens de route ontvang je interessante informatie over de omgeving, de lokale historie, de natuur en lokale ondernemers via de audiotour op de Tulpenroute Flevoland App.

Waar kan ik straks een ticket kopen en hoe werkt het?
De ticketverkoop start begin april. De exacte datum lees je hier op onze site en op onze socialmediakanalen. Via de website reserveer je jouw autorouteticket. Bij het reserveren kies je de dag en het tijdstip waarop je de route wilt rijden en de gewenste startlocatie. Op deze manier spreiden we de drukte. Op de gereserveerde dag wordt het ticket geactiveerd in de Tulpenroute Flevoland App en start je de route vanaf de startlocatie. Meer informatie vind je hier >

Stap op de fiets
Naast de autoroutes bieden we ook een drie fietsroutes aan in het gebied van Dronten en Lelystad. Voor deze fietsroutes hoef je geen ticket te kopen. De routes zijn op een later moment op deze website te downloaden.