Select Page

Onze website is vernieuwd. Vanaf nu kunnen bezoekers nog beter zien welke activiteiten er langs de verschillende routes worden georganiseerd, het is mogelijk om zelf activiteiten aan te melden en we beantwoorden tal van vragen over de routes, vervoer, de bloei van de tulpen en Flevoland in ‘veelgestelde vragen’.

Tulpenroute Flevoland vindt plaats van 13 april tot en met 5 mei 2019 en de routes zijn te vinden in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Het thema van dit jaar is de Gouden Eeuw, een bloeiperiode in de zeventiende eeuw voor de handel, wetenschap en kunsten waarin de tulp een belangrijke rol speelde.

Op dit moment is Tulpenroute Flevoland druk bezig met de voorbereidingen, om vanaf 13 april de duizenden (internationale) bezoekers weer gastvrij te ontvangen. We hebben er zin in en willen je op onze website zo goed mogelijk informeren.

Op de vernieuwde website vind je de belangrijkste informatie over wie we zijn en waar we voor staan, de routes, activiteiten, sponsoring. Ook verwijzen we je graag naar onze Facebookpagina (Tulpenroute Flevoland), waar tal van actuele updates en leuke weetjes op worden gedeeld.