Select Page

De vijfde editie van Tulpenroute Flevoland vindt plaats van 13 april tot en met 5 mei. In die weken verandert het buitengebied van Dronten, Lelystad en Zeewolde in een kleurrijke bloemenzee. Mensen en bedrijven die langs de routes activiteiten willen organiseren, kunnen hun activiteit aanmelden op de website of zijn van harte welkom tijdens de informatiebijeenkomst op donderdagavond 24 januari om 19.30 uur in De Kandelaar in Biddinghuizen.

Tijdens een informatiebijeenkomst vertellen vrijwilligers van Tulpenroute Flevoland over de routes en hoe mensen in Dronten, Zeewolde en Lelystad hier met activiteiten op kunnen aansluiten. ‘Samen maken we mooie plannen, inspireren we elkaar en komen samenwerkingen tot stand’, vertelt voorzitter Herman Vermeer.

‘Een van de doelen van Tulpenroute Flevoland is om mensen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van Flevoland. We laten graag zien hoe mooi en bijzonder onze provincie en hoeveel er te doen en te beleven is. Ook dit jaar verwachten we weer duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland.’

De afgelopen jaren vertelden akkerbouwers over de groei van tulpen, konden mensen kijken bij het melken van koeien, ze konden tulpenboeketten plukken en meedoen aan diverse workshops.

‘De aankondigingen van activiteiten langs de route van Tulpenroute Flevoland 2019 druppelen al binnen’, zegt Herman Vermeer. Ben je van plan om een activiteit te organiseren die aansluit op Tulpenroute Flevoland? Dan ben je donderdag 24 januari vanaf 19.30 uur welkom bij De Kandelaar, Hoekwantweg 11 in Biddinghuizen. Nieuw is dat mensen activiteiten ook online kunnen aanmelden. Hiermee worden ze automatisch opgenomen in de agenda.

Wil je een activiteit op laten nemen in onze agenda? Klik dan hier.