Jubileumeditie Tulpenroute krijgt een vierde route

19 februari 2024

tulpenkunstroute

Tulpenroute Flevoland bestaat dit jaar 10 jaar. Daarom pakt de organisatie extra uit en presenteert een vierde route. Naast de wandel- fiets en autoroutes door landelijk Flevoland is er dit jaar ook een bijzondere primeur, namelijk de Tulpen Kunst Route.

Deze nieuwe kunstzinnige route wordt gecreëerd in samenwerking met de winkeliers van winkeliersvereniging Suydersee en evenzovele Flevolandse kunstenaars. Hierdoor zal er in het Drontense centrum een route ontstaan van tulpenkunstwerken. De organisatie hoopt deze te voorzien van een begeleidende creatieve audiotour die gratis op een telefoon afgespeeld kan worden. Zo belooft de Tulpen Kunst Route een bijzondere ervaring te worden.

Alle routes van Tulpenroute Flevoland worden op zaterdag 13 april feestelijk geopend op het Havenplein in Dronten. Dit zal gepaard gaan met allerlei culturele activiteiten, een uitgebreide markt en muzikaal vermaak.

Volg Tulpenroute Flevoland op de vernieuwde website en de social media kanalen (Facebook / Instagram) voor het laatste nieuws!