Zaterdag 15 april start de Tulpenroute, maar… de tulpen laten nog even op zich wachten! De laatste weken was het koud en nat. Dit zijn geen goede omstandigheden voor onze tulpen om te groeien. Daarom staan er nu nog nauwelijks velden in bloei.

Dat is natuurlijk jammer, maar we hebben te maken met de natuur! Om teleurstellingen te voorkomen, hebben wij onze kaartverkoop voor de autoroutes nog niet geopend. Zodra wij zicht hebben op volle gekleurde velden, gaat de kaartverkoop open op www.tulpenrouteflevoland.nl. Dat zal waarschijnlijk begin volgende week zijn. Op onze site en social media laten wij weten wanneer het zover is.

Wil je de Tulpenroute in volle glorie afleggen? Dan raden we je aan om de route af te leggen vanaf 20 april. Wil je toch de komende dagen Flevoland verkennen? Er is gelukkig genoeg te zien en beleven in onze provincie, ook zonder tulpenvelden in bloei. Kom langs bij De Kandelaar aan de Hoekwantweg 7 in Biddinghuizen. Wij kunnen je daar alle informatie geven over de Tulpenroute.

Daarnaast openen we de route zaterdagochtend 15 april officieel tijdens de Tulpenmarkt op het Meerpaalplein in Dronten. Op deze markt vind je allerlei leuke kramen in het teken van tulpen en onze agrarische provincie. De markt duurt van 9.30 – 17 uur, dus kom gezellig langs!