Foto: Ad Jekel

Routekaarten

Op deze pagina vind je de routekaarten van de wandel- en fietsroutes van Tulpenroute Flevoland 2021. Deze zijn te downloaden maar ook op papier verkrijgbaar bij diverse punten langs de routes.

Op zoek naar de autoroute? Bestel je ticket(s).

Regels

  • Soms is het druk langs de route. Zorg er daarom voor dat je rekening houdt met elkaar en met boeren, die terwijl jij geniet van de velden gewoon aan het werk zijn en je met een tractor kunnen passeren.
  • In verband met eventuele schade aan de tulpen is het niet toegestaan om de velden te betreden en/of tulpen te plukken. Op plekken waar het wel mag, is dat duidelijk aangegeven op een bordje. Dit kan bij Hanneke’s Pluktuin (Biddinghuizen).

We wensen je veel plezier!

April doet wat ie wil. En dat geldt ook voor de tulpen. Ondanks het feit dat de tulpenroutes van 16 april tot en met 9 mei 2021 te rijden, fietsen en wandelen zijn, kunnen we niet garanderen dat de tulpen allemaal exact op hetzelfde moment uitkomen. Wat we wel kunnen garanderen? Dat de wandel-, fiets- en autoroutes weer net zo mooi als afgelopen jaar zullen zijn en dat er genoeg te beleven valt.

Sponsoren

Hoofdsponsor

Countus

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Rabobank

Volg ons!

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van de Tulpenvelden en weten wat jij kan verwachten, volg ons dan via de verschillende social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom de Tulpenroute Flevoland.

Email adres

Tulpenroute Flevoland