sponsoren

De Tulpenroute Flevoland wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele sponsors. Dankzij hun steun kunnen wij de Tulpenroute Flevoland audio-app, routekaarten en overig promotiemateriaal ontwikkelen. Dank aan alle sponsoren die Tulpenroute Flevoland een warm hart toedragen.

Hoofdsponsoren

Countus

Goud sponsoren

Windplan Groen

Windplan Groen

Windplan Groen is een totaalplan van meerdere windparken. Windplan Groen maakt onderdeel uit van het Regioplan Windenergie van de provincie Flevoland. Het Regioplan deelt de provincie op in vier deelgebieden.

Windplan Groen is een plan voor 90 nieuwe windturbines, waarvan er 86 in de eerste fase gerealiseerd gaan worden.

Autobedrijf van den Bosch

Autobedrijf van den Bosch

AutoCrew van den Bosch is gevestigd in Dronten. Al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal.

In de loop van de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Bij ons zijn alle merken en modellen auto’s welkom!

Zonneheerdt

Zonneheerdt

Op ons akkerbouwbedrijf in Flevoland telen, wassen en verwerken we verschillende kleurrijke vollegrondsgroenten, zoals gekleurde wortelen en bietjes. Het zijn smaakvolle producten die met veel passie worden geteeld.

Al onze producten zijn gecertificeerd. Hierbij is gekozen voor Global G.A.P. (Good Agricultural Practice).

Profytodsd

Profytodsd

Profytodsd levert advies op maat, of het nu gaat om specifieke teelten of het gehele bouwplan. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden, deze specialisaties kunnen teelt gerelateerd zijn zoals bij bloembollen of akkerbouwgewassen, maar ook sector gerelateerd (biologisch of de veehouderij).

Elk advies wordt afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de teler met het uiteindelijke doel een kwalitatief hoogwaardig gewas te telen met een optimaal rendement.

Level 1

Level One Uitzendbureau

Level One Uitzendbureau biedt een breed pakket aan diensten: Uitzenden, Detacheren, Payroll en Werving & Selectie behoren tot de mogelijkheden. Ook op het gebied van personeelszaken geven wij advies en ondersteuning. Wij zijn gevestigd in Emmeloord en werken in Flevoland en randgebieden.

Onze klanten behoren onder meer tot de agrarische-en tuinbouwsector, food en non-food sector, vervoer en logistiek, horeca, metaal & techniek en zakelijke dienstverlening.

Countus

Countus

Countus. In 1924 begonnen als coöperatie van boeren en tuinders. Wij geloven dat we ondernemers weer moeten laten ondernemen. Ze laten doen waar ze goed in zijn. Hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf halen. En hun bedrijf kunnen laten bloeien en groeien.

Ons doel? Succesvol en volledig ontzorgde ondernemers. Ondernemers die we proactief van goed advies voorzien en kunnen helpen met onze kennis.

Zilver sponsoren

Heyboer BV

Heyboer B.V.

Vintage Volkswagen Verhuur

Vintage Volkswagen Verhuur

Brons sponsoren

Hajé restaurants

Hajé Restaurant

Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB)

KAVB Kring Flevoland

VSO Makelaars

VSO Makelaars

Komeco organic fertilizers

Komeco organic fertilizers

Schaap Holland

Schaap Holland

Wouda Installatietechniek

Wouda Installatietechniek

Erf van Boerkok

Erf van Boerkok

Hans & Grietje

Hans & Grietje

FlevoTrade

FlevoTrade

HeliCentre

HeliCentre

Agrifirm

Agrifirm

HeliCentre

Weevers

Nieuwstad Lelystad

Nieuwstad 

Vrienden van

Buytenplaets Abelen

partners

Flevo ict

Flevo ict

Online marketingbureau dTLS

dTLS.

VWA digital agency

VWA digital agency

PrintOnMedia

PrintOnMedia

Het MediaLab

Het MediaLab

Volg ons!

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van de Tulpenvelden en weten wat jij kan verwachten, volg ons dan via de verschillende social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom de Tulpenroute Flevoland.

Email adres

Tulpenroute Flevoland