De zesde editie van Tulpenroute Flevoland vindt plaats van 10 april tot en met 5 mei. In die weken verandert het buitengebied van Dronten, Lelystad, Zeewolde en dit jaar ook Almere in een kleurrijke bloemenzee. Organiseer jij als ondernemer of bewoner langs de routes een activiteit? Meld deze dan aan op onze website!

‘Jaarlijks bezoeken vele duizenden mensen de tulpenvelden in Flevoland. Door activiteiten aan te bieden kunnen we deze bezoekers het buitengebied écht laten ervaren’, vertelt voorzitter Herman Vermeer. ‘Een van de doelen van Tulpenroute Flevoland is om mensen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van Flevoland. We laten graag zien hoe mooi en bijzonder onze provincie en hoeveel er te doen en te beleven is.’

Voorbeelden van activiteiten? Exposities, open dagen, workshops, een kijkje in de stal, tulpen plukken in de pluktuin, de verhuur van steps, survivalactiviteiten en een bustour. De eerste aanmeldingen van activiteiten stromen inmiddels binnen. Het aanmelden van activiteiten kan hier.