Sponsoren

De voorbereidingen voor het fleurigste evenement van Flevoland zijn weer gestart. In 2024 zal de tiende editie van Tulpenroute Flevoland plaatsvinden, namelijk van zaterdag 13 april tot en met zondag 5 mei 2024. Dan is het mogelijk voor de bezoekers om per auto of fiets te genieten van de velden vol prachtige tulpen in de omgeving van Flevoland. De leuke en inspirerende routes leiden door diverse delen van de polder en gaan, naast de tulpenvelden, ook langs diverse activiteiten en (agrarische) ondernemers.

Voor bedrijven, personen en organisaties is dit een ideale mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een kleurrijk, Flevolands evenement en zich te presenteren aan een groot publiek. Tijdens de editie in 2023 hebben we, naar schatting, 50.000 bezoekers mogen verwelkomen. In dezelfde periode zijn er bijna 68.000 bezoekers geweest op deze website: tulpenrouteflevoland.nl

We hebben getracht toegankelijke en aantrekkelijke mogelijkheden te creëren. Van enkel een eenmalige financiële bijdrage en een naamsvermelding tot aan logo en link op de website/social media en advertentiemogelijkheden in de route app en op de papieren routekaart. Maar allemaal met de insteek om Flevoland op de kaart te zetten en de kans te geven om te laten zien dat u het Flevolandse platteland een warm hart toedraagt.

Sponsoring op maat

Sponsoring op maat is ook mogelijk, we denken graag mee wat bij je bedrijf of organisatie en de Tulpenroute past. Een sponsorovereenkomst aangaan voor de langere termijn behoort ook tot de mogelijkheden. 

Hoofdsponsoren

De Tulpenroute Flevoland wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele sponsors. Dankzij hun steun kunnen wij de Tulpenroute Flevoland audio-app, routekaarten en overig promotiemateriaal ontwikkelen. Dank aan alle sponsoren die Tulpenroute Flevoland een warm hart toedragen.

Gouden sponsoren

Zonneheerdt

Zonneheerdt

Op ons akkerbouwbedrijf in Flevoland telen, wassen en verwerken we verschillende kleurrijke vollegrondsgroenten, zoals gekleurde wortelen en bietjes. Het zijn smaakvolle producten die met veel passie worden geteeld.

Windpark Zeewolde

Windpark Zeewolde

Windpark Zeewolde B.V. is eigendom van een unieke samenwerking van meer dan 200 boeren, bewoners en ondernemers uit het buitengebied van Zeewolde. Samen vormen zij het grootste boeren/burgerwindcollectief van Europa.

Zonneheerdt

Countus

Countus. In 1924 begonnen als coöperatie van boeren en tuinders. Wij geloven dat we ondernemers weer moeten laten ondernemen. Ze laten doen waar ze goed in zijn. Hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf halen. En hun bedrijf kunnen laten bloeien en groeien.

sponsor-autobedrijf-van-den-bosch

Autobedrijf van den Bosch

AutoCrew van den Bosch is gevestigd in Dronten. Al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal.

In de loop van de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Bij ons zijn alle merken en modellen auto’s welkom!

Zilveren sponsoren

Heyboer

Heyboer B.V.

Breure

Breure De Waard

Bart agro mechanisatie

Bart Agro Mechanisatie

Leyten & van der Linde

Bronzen sponsoren

KAVB
Agrifirm
Lodevie
Profytodsd
Weevers Nieuwstad
VSO makelaars
Weevers
Van Staveren

Vrienden van de Tulpenroute

Van der Valk Hotel, Lelystad