Stichting Tulpenroute Flevoland

Stichting Tulpenroute Flevoland wil het buitengebied van Flevoland graag onder de aandacht brengen. De missie van de enthousiaste vrijwilligers is: Beleef het buitengebied van Flevoland, met de tulp als verbindende factor.

Het buitengebied van Flevoland is weids, vruchtbaar en kleurrijk. Op de bodem van de voormalige Zuiderzee groeien hoogwaardige gewassen, floreren bedrijven en komt natuur tot ontwikkeling. Door in het voorjaar wandel-, fiets- en autoroutes uit te zetten langs de tulpenvelden en activiteiten aan te bieden, willen we bezoekers uit binnen- en buitenland kennis laten maken met dit unieke stukje Nederland.

De tulpen zorgen voor een waardevolle verbinding tussen de burger en het platteland van de gemeente Dronten, Lelystad, Almere en Zeewolde.

Het bestuur

Het bestuur v.l.n.r. Marianne v.d. Bergh, Stein Docter (Puur Zeewolde), Mariska van Diepenbeek, Herman Vermeer, Wim Klink (KAVB) en Anneke van Dongen

Stichting Tulpenroute Flevoland heeft naast een bestuur verschillende werkgroepen. Vind jij het leuk om ons te ondersteunen? Neem dan contact met ons op.

Voorzitter:

vacant

Secretaris: 

Mariska van Diepenbeek-van Kempen

Penningmeester:

Martijn Horich 

Bestuurslid Lelystad:

Marianne van den Bergh

Bestuurslid Zeewolde:

Anneke van Dongen

Bestuurslid Dronten/Swifterbant

Herman Vermeer

Adresgegevens

Hoekwantweg 11
8256 PS Biddinghuizen

Contact met ons opnemen?
Vul het contactformulier in.

Stichting Tulpenroute Flevoland
opgericht op 6 april 2016
KvK 85 624 7297
RSIN 657 57 63

Privacyverklaring

Volg ons!

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van de Tulpenvelden en weten wat jij kan verwachten, volg ons dan via de verschillende social media.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom de Tulpenroute Flevoland.

Email adres

Tulpenroute Flevoland